Bedrijventerrein Stadsrand Noord

BIZ Stadsrand Noord is een bedrijventerrein dat bestaat uit drie delen, het is een combinatie van de bedrijventerreinen Broekhin en Spickerhoven I en II. Dit maakt dat het bedrijventerrein een enorme oppervlakte vult. Vandaar de slogan van het Biz bestuur: Groots in verbinden! Op het terrein zijn ongeveer 160 MKB-bedrijven gevestigd, voornamelijk te vinden in verzamelgebouwen. Het aanbod van ondernemers is dus zeer divers, je vindt op het terrein voornamelijk automotive bedrijven, verhuurbedrijven, zakelijke dienstverlening en (groot) handelsbedrijven.

Uitstekende verbinding!
Zoals de naam al doet vermoeden ligt het bedrijventerrein aan de Noordkant van Roermond. Dwars door het bedrijventerrein loopt de N280 (de verbinding richting Mönchengladbach en Düsseldorf) en zorgt dus voor directe verbinding naar Duitsland. De A73 ligt naast het bedrijventerrein en de toegangswegen sluiten direct aan op de N280. Dit maakt dat het bedrijventerrein uitstekend bereikbaar is en ook een gunstige ligging heeft vanuit een logistiek oogpunt.

Uniek terrein
Het bedrijventerrein kenmerkt zich door de natuur die in en om het bedrijventerrein aanwezig is. Er ligt een groene rand om het terrein heen, die zorgt voor veel biodiversiteit. Zo vinden we er broedende scholeksters, ganzen, een bever en in de nabijheid zelfs een dassenburcht. Het bedrijventerrein gaat komende jaren deze biodiversiteit omarmen en proberen te versterken. Tevens zijn er op en in de nabijheid van het terrein vier scholen te vinden. Dit maakt het mogelijk om direct met onderwijs in contact te komen. Het bedrijventerrein is tevens omringd door woongebieden die direct aansluiten aan het terrein.

Het bedrijventerrein Stadsrand Noord is dus een divers, actief, bereikbaar en groen bedrijventerrein. Een gevestigde plek aan de noordzijde van Roermond.

 

Samenwerking We Are Roermond:
Kom meer te weten over de ondernemers op dit terrein op We Are Roermond Wonen & Werken.

 

Bestuur BIZ/Bedrijvenvereniging  Stadsrand Noord:
Paul van Lienen (Appart), voorzitter
Leo Mengelers (Mengelers Automotive Roermond), vice-voorzitter
Paul Cillekens (Cillekens-Dreessens), penningmeester
Ron Hummelink (A3bc), bestuurslid
Wieke Cluitmans, bestuurslid

In contact komen met het bestuur? Stuur ons een mail!