Over ons

Parkmanagement Midden-Limburg is onderdeel van Parkmanagement BV bemiddelt en behartigt de gemeenschappelijke belangen van de bedrijventerreinen Swalmen, Stadsrand Noord, Merum, Roerstreek, Roerdalen en Willem Alexander. Gezamenlijk investeren zij in de kwaliteit van hun bedrijfsomgeving.

Op al deze bedrijventerreinen is een BIZ (BedrijvenInvesteringsZone) actief. Vestiging op het terrein betekent automatisch dat de onderneming aangesloten is bij de BIZ. De financiële bijdrage van een ondernemer aan de BIZ is afhankelijk van de WOZ-waarde van uw pand en wordt geïnd via de OZB-aanslag welke vervolgens het volledige bedrag als een subsidie overhevelt naar de BIZ Stichting.

In twee minuten weten wat een BIZ is? Bekijk dan hier het animatiefilmpje.

 

Parkmanagement Midden-Limburg werkt intensief samen met onder andere gemeenten, provincie, OML, Keyport, brandweer en politie, waardoor de kwaliteit en de veiligheid van het terrein kan worden gewaarborgd en verbeterd. De waarde van het onroerend goed op het terrein, het investeringsklimaat, maar ook de belevingswaarde van werknemers en potentiële klanten varen allen wel bij een goed bedrijventerreinmanagement. Alle aangesloten bedrijventerreinen zijn dan ook gecertificeerd met het KVO-keurmerk (Keurmerk Veilig Ondernemen) Daarnaast zetten zij actief in op de thema’s duurzaamheid, circulariteit, bereikbaarheid, arbeidsmarkt en innovatie.

Parkmanagement Midden-Limburg is gelieerd aan de Limburgse Werkgevers Vereniging, die de werkgeversbelangen op provinciaal niveau behartigt en op haar beurt nauwe relaties heeft met de landelijke werkgeverskoepel VNO-NCW.