Activiteiten

Informeel samenkomen en elkaar als ondernemer op de bedrijventerreinen in Roermond beter leren kennen kan natuurlijk het beste onder het genot van een kopje koffie of een drankje. Als geen ander weten we als Parkmanagement dat zien en gezien worden in deze regio voor een ondernemer erg belangrijk is.

Samenwerken met ondernemers, ook in de diverse werkgroepen en projecten is enorm krachtig en dat willen wij als Parkmanagement samen met BIZ-besturen van ieder bedrijventerrein en onze ondernemers graag bereiken.

Parkmanagement Midden-Limburg organiseert met regelmaat een koffie-inloop en rondleiding bij een ondernemer, Summer Meetings (BBQ’s) en (nieuwjaars-)borrels. Soms doen wij dit in samenwerking met andere instanties. De ontbijtsessies worden i.s.m. Keyport en de gemeente georganiseerd.

Deze events zijn gratis voor alle BIZ-leden op de bedrijventerreinen Merum, Willem-Alexander, Swalmen, Stadsrand Noord, Roerstreek en Roerdalen. Iedere ondernemer ontvangt vooraf een uitnodiging waarmee ze zich kunnen aanmelden.


Agenda Parkmanagement Midden-Limburg

September
Za 17 sept: World CleanUp Day
Ma 26 sept: WG Industrieweg
Wo 28 sept: WG Duurzaamheid en Circulariteit

Oktober
Di 4 okt: Fietsverbreding Mijnheerkensweg – inloopmiddag voor ondernemers
Wo 5 okt: Wethoudersoverleg Roermond – DB
Do 6 okt: Koffie-inloop Roerstreek & Roerdalen | idverde
Wo 12 okt: Intro 3e lichting Fontys-studenten WA
Wo 19 okt: WG Mobiliteit en Bereikbaarheid
Do 27 okt: Ontbijtsessie Keyport

November
Wo 16 nov: Jaarvergadering BIZ Merum