Activiteiten

Informeel samenkomen en elkaar als ondernemer op de bedrijventerreinen in Roermond beter leren kennen kan natuurlijk het beste onder het genot van een kopje koffie of een drankje. Als geen ander weten we als Parkmanagement dat zien en gezien worden in deze regio voor een ondernemer erg belangrijk is.

Samenwerken met ondernemers, ook in de diverse werkgroepen en projecten is enorm krachtig en dat willen wij als Parkmanagement samen met BIZ-besturen van ieder bedrijventerrein en onze ondernemers graag bereiken.

Parkmanagement Midden-Limburg organiseert met regelmaat een koffie-inloop en rondleiding bij een ondernemer, Summer Meetings (BBQ’s) en (nieuwjaars-)borrels. Soms doen wij dit in samenwerking met andere instanties. De ontbijtsessies worden i.s.m. Keyport en de gemeente georganiseerd.

Deze events zijn gratis voor alle BIZ-leden op de bedrijventerreinen Merum, Willem-Alexander, Swalmen, Stadsrand Noord, Roerstreek en Roerdalen. Iedere ondernemer ontvangt vooraf een uitnodiging waarmee ze zich kunnen aanmelden.