Partners

Parkmanagement Midden-Limburg is partner van online platform We Are Roermond: Wonen & Werken
Op dit platform worden huidige en toekomstige inwoners en werknemers van Roermond en omgeving geïnspireerd met het rijke, complete aanbod in deze regio. Denk hierbij aan de mooie banen bij de vele werkgevers, het gevarieerde aanbod aan wijken, buurten en dorpen om te wonen, het kwalitatief sterke onderwijs en natuurlijk de vele mogelijkheden om je te amuseren. Bekijk zelf hoe we samen met We Are Roermond de regio presenteren als interessante plek om te wonen en te werken.

 

Voor Parkmanagement Midden-Limburg zijn de zes bedrijventerreinen en de bijbehorende ondernemers op het platform geïntegreerd. Denk hierbij aan overzichtspagina’s van de terreinen, korte bedrijfsintroducties en succesverhalen van betrokken medewerkers. Met dit online platform geeft Parkmanagement Midden-Limburg haar ondernemers extra online zichtbaarheid en een kans om belangrijke thema’s zoals arbeidsmarktcommunicatie en ‘Employer Branding’ te benutten.

Gezien de langdurige samenwerking tussen Parkmanagement Midden-Limburg en We Are Roermond: Wonen & Werken, zijn we altijd op zoek naar ondernemers die ook graag op het online platform geïntegreerd willen worden. Voor deze integratie worden nieuwe foto’s en/of video’s gemaakt in de huisstijl van We Are Roermond zodat uw bedrijf naadloos aansluit bij de andere bedrijven op de pagina’s. Deze integratie is voor u als ondernemer geheel kosteloos en kost slechts een uur van uw tijd. Heeft u interesse? Meld u dan bij secretariaatparkmanagement@pm.lwv.nl.