Digitale infrastructuur – Glasvezel voor de Roermondse bedrijventerreinen

13 May 2019

De digitale infrastructuur op onze bedrijventerreinen moet van topkwaliteit zijn om nu en in de komende jaren economisch te kunnen concurreren.

De kwaliteit van die verbinding en van de diensten die er overheen gaan, bepaalt hoe goed of slecht die ondernemer bereikbaar hij is, hoe eenvoudig of hoe moeilijk klanten een bestelling kunnen doen en bepaalt hoe moeilijk of eenvoudig zijn medewerkers hun werk kunnen doen. Diezelfde ondernemer die thuis vaak een betere verbinding heeft dan op zijn werk. Want heel veel ondernemers zijn gevestigd op een bedrijvenpark, ver van de wijkcentrales met een chronisch tekort aan voldoende bandbreedte, nu en in de toekomst.
Dus ben je met je bedrijf gevestigd op een van de bedrijvenparken in Roermond of Swalmen (BIZ Merum, BIZ Swalmen, Stadsrand Noord, Stadsrand Zuid, Roerstreek, Willem Alexander) dan is glasvezel sowieso een must.
Glasvezel is niet alleen meer het netwerk van de toekomst, het is het netwerk van nu.
Dankzij het vraagbundelingsinitiatief Glasvezel Roermond bestaat er nu de mogelijkheid tot razendsnelle zakelijke glasvezelaansluiting.

De ondernemers van de bedrijventerreinen in Roermond kunnen binnenkort mogelijk collectief genieten van flitsend snel internet.
Glasvezel Roermond is gestart met de vraagbundeling op alle terreinen.
Bij minimaal 30% aanmeldingen voor 31 mei 2019 zal met de aanleg worden begonnen.
Kijk voor meer info op www.glasvezelroermond.nl