Aanleg glasvezel op bedrijvenpark Roerstreek dichtbij

14 August 2019

Het initiatief van Glasvezel Roermond voor aanleg van glasvezel voor bedrijven komt dichtbij. Voor bedrijventerrein Roerstreek zijn er inmiddels voldoende intentieverklaringen ondertekend. Initiatiefnemers A3bc en ParkNed gaan de komende 2 weken, in samenspraak met de deelnemers, deze omzetten naar opdrachten. Zodra dit is gebeurd, wordt er gestart met het aanvragen van de benodigde graafvergunningen en de aanleg van de razendsnelle glasvezels naar de deelnemende bedrijven.

Roerstreek Noord en Roerstreek Zuid vormen een grote bedrijvenzone aan de oostzijde van Roermond. Op Roerstreek zijn ruim 100 bedrijven gevestigd, waarvan een groot deel industrie, groothandel en logistiek/distributie.

Bent u ondernemer op Roerstreek-Noord of -Zuid en heeft u nog geen intentieverklaring getekend? Neem dan direct contact op met A3bc Data & Telecom, voordat de aanleg begint, via 088-9393100 of mail naar t.schreurs@a3bc.eu en maak een afspraak met een van de adviseurs die u alles kunnen vertellen over de voordelen van zo’n razendsnelle verbinding via glasvezel. Glasvezel Roermond is een initiatief van ParkNed en A3bc Data & Telecom, in samenwerking met Parkmanagement Limburg.