25.03.21 Hans Sirks nieuwe voorzitter Stichting BIZ Binnenstad Roermond

25 March 2021

Per 1 april a.s. wordt Hans Sirks de nieuwe voorzitter van de Stichting BIZ Binnenstad Roermond. Hij volgt daarmee Gerard IJff op die vanaf juni 2018 voorzitter was. Wegens drukke werkzaamheden heeft Gerard IJff het bestuur laten weten in het eerste kwartaal van 2021 te willen stoppen.

Hans Sirks woont sinds 1992 in Roermond en werkt bij Fontys Venlo. Hans vindt het een eer om gevraagd te zijn voor het voorzitterschap. Hij herkent de uitdagingen die er de komende jaren zijn om in Roermond een aantrekkelijk winkelklimaat en uitgaanscentrum te behouden voor onze inwoners en de gasten die Roermond bezoeken. Hopelijk zullen de beperkingen rond corona snel tot het verleden behoren en kunnen ondernemers in de binnenstad weer doen waar zij goed in zijn: op gastvrije wijze onze klanten en bezoekers ontvangen.

Hans: “De unieke en prachtige historische binnenstad van Roermond, de actieve en samenwerkende ondernemers en de Gemeente Roermond vormen een absolute “win-win” combinatie die hernieuwd succes zal opleveren! Daaraan te kunnen bijdragen lijkt me geweldig.”

Gerard IJff geeft aan blij te zijn met zo’n ervaren opvolger als voorzitter van de BIZ. In de gesprekken die hij heeft gevoerd met Hans is duidelijk geworden dat Hans een sterke verbinder is die goed in staat is leiding te geven aan de BIZ.
Gerard: “Ik ben blij dat Hans bereid gevonden is om het voorzitterschap van mij over te nemen. Met een gerust hart draag ik het stokje per 1 april a.s. aan hem over.”

Foto: Hans Sirks.