24.06.03 Reserveer e-bikes voor jouw bedrijf tijdens de A73 renovatie in de zomer

3 June 2024

Van 5 juli t/m 19 augustus gaan de Roertunnel en Tunnel Swalmen dicht voor groot onderhoud en wordt de A73 Tunnelrenovatie afgerond, hinder is niet te voorkomen maar kunnen we wel samen proberen te beperken, mede door ander reisgedrag van werknemers (waar mogelijk) te stimuleren. Stap UIT-DE-AUTO, op de fiets!

Ben jij werkgever of HR adviseur in de regio van de A73? Meld jouw bedrijf aan!
Reserveer fietsen voor jouw collega’s/medewerkers, er is keuze uit e-bikes, speedpedelecs en e-bakfietsen. Na 10 juni ontvang je een mail vanuit Midden Limburg Bereikbaar met een definitieve bevestiging van jouw reservering met algemene voorwaarden en praktische info over het ophalen en inleveren van de fietsen. Tot die tijd is het enkel nog een reserveringsaanvraag. Via onderstaande button kun je het reserveringsformulier direct online invullen:

Reserveer fietsen voor jouw collega’s/medewerkers

Ben jij een werkgever en ligt jouw bedrijf of organisatie in de omgeving van de tunnels, kies dan – indien mogelijk – voor de fiets of het OV als vervoersmiddel tijdens de hinderperiode. We geven je een zetje in de rug door een gratis e-bike of speedpedelec beschikbaar te stellen voor bedrijven en organisaties.

Doe dit deze week nog. De inschrijving voor de gratis fietsen sluit maandag 10 juni a.s.

Hier zie je wanneer de tunnels dicht gaan deze zomer: A73 Tunnelrenovatie – Midden Limburg Bereikbaar