24.05.30 PML UITNODIGING | Lunchbijeenkomst BIZ Stadsrand Noord | Cillekens-Dreessens BV | 26 juni

30 May 2024

Beste ondernemer op bedrijventerrein Stadsrand Noord,

Maandelijks gaan we met elkaar pauzeren en leren we elkaar beter kennen. Geen extra evenement, geen sessie buiten werktijden, maar met elkaar de lunch eten. Dit gaan we 8 keer per jaar doen op de laatste woensdag van de maand, tussen 12.30 en 13.30 uur. We treffen elkaar bij de boterham.

Dit keer zijn we te gast bij Cillekens-Dreessens BV!

Cillekens-Dreessens BV
Cillekens-Dreessens BV levert al jaren artikelen op het gebied van hang- en sluitwerk, gereedschappen, lastechniek en technische artikelen voor industrie en bouwnijverheid. Het assortiment bestaat uit zo’n 20.000 artikelen, die vrijwel allemaal op voorraad liggen.

Zij onderscheiden zich door een goede persoonlijke service, en een veelzijdig aanbod van hoogwaardige producten.

Wat en wie is BIZ Stadsrand Noord?
U bent automatisch lid van de BIZ! Met een BIZ investeren we samen in de kwaliteit van ons bedrijventerrein, behartigen we collectief onze belangen en zijn we een aanspreekpunt voor overheden. Bovendien biedt de BIZ een groot en waardevol netwerk, ook met andere bedrijventerreinen in de regio. De BIZ is dus een instrument van, voor en door ondernemers. Ontmoeten en leren kennen van elkaar hoort daarbij!

Uiteraard zorgen wij als BIZ Stadsrand Noord voor een kleine lunch. Dus wees welkom!

Datum                : Woensdag 26 juni 2024
Locatie               : Burghoffweg 4, 6042 EX Roermond
Tijd                     : 12.30 – 13.30 uur

Programma
Kort welkomstwoord vanuit de locatie, daarna gezamenlijk lunchen en elkaar ontmoeten! Je mag je eigen lunch natuurlijk meenemen, maar uiteraard zorgen wij ook voor lunch.

Aanmelden
Meld je aan via de uitnodiging in je mailbox. Ben je BIZ-lid/ondernemer op Stadsrand Noord en wil je hier graag bij zijn? Stuur ons een mail.