24.05.07 PML UITNODIGING | Lunchbijeenkomst BIZ Stadsrand Noord | ROOOMS | 29 mei

7 May 2024

Beste ondernemer op bedrijventerrein Stadsrand Noord,

Maandelijks gaan we met elkaar pauzeren en leren we elkaar beter kennen. Geen extra evenement, geen sessie buiten werktijden, maar met elkaar de lunch eten. Dit gaan we 8 keer per jaar doen op de laatste woensdag van de maand, tussen 12.30 en 13.30 uur. We treffen elkaar bij de boterham.

Dit keer zijn we te gast bij ROOOMS Roermond!

ROOOMS
ROOOMS Roermond ligt aan Westhoven 7 in Roermond. Dit bijzondere pand, voormalig in gebruik genomen door Essent, is opgedeeld in vele ruimtes van verschillende formaten. Zo vind je altijd een werkplek of kantoor die bij je onderneming past. Je kunt terecht voor een vaste

werkplek op maat, een flexplek of je kunt met een strippenkaart werken. Daarnaast biedt Roooms toegang tot de bruisende Roooms community waar regelmatig leuke, informatieve events voor worden gehouden. Regelmatig ontstaat er bij ons een nieuwe samenwerking tussen huurders!

Bij ROOOMS in Roermond kun je terecht voor een unieke vergaderlocatie! Wil jij samen met jouw team een inspirerende sessie beleven of ben je op zoek naar een kleine vergaderruimte een belangrijke pitch? Bij onze verschillende MeetingROOOMS is er altijd een goede optie die op jouw wensen aansluit. Er zijn 4 MeetingROOOMS van verschillende formaten, van 2 tot 40 personen, het kan allemaal. De samenwerking met Saladeria maakt het plaatje compleet. Jij zorgt voor een goede presentie en wij voor de ruimte, koffie, vlaai en lunch. (bijna) Alles is mogelijk!

Wat en wie is BIZ Stadsrand Noord?

U bent automatisch lid van de BIZ! Met een BIZ investeren we samen in de kwaliteit van ons bedrijventerrein, behartigen we collectief onze belangen en zijn we een aanspreekpunt voor overheden. Bovendien biedt de BIZ een groot en waardevol netwerk, ook met andere bedrijventerreinen in de regio. De BIZ is dus een instrument van, voor en door ondernemers. Ontmoeten en leren kennen van elkaar hoort daarbij!

Uiteraard zorgen wij als BIZ Stadsrand Noord voor een kleine lunch. Dus wees welkom!

Datum                : Woensdag 29 mei 2024
Locatie               : Westhoven 7, 6042 NV Roermond
Tijd                     : 12.30 – 13.30 uur

Programma
Kort welkomstwoord vanuit de locatie, daarna gezamenlijk lunchen en elkaar ontmoeten! Je mag je eigen lunch natuurlijk meenemen, maar uiteraard zorgen wij ook voor lunch.

Aanmelden
Meld je via het aanmeldformulier aan. Ontmoeten kan alleen als er ook deelnemers zijn, dus ben erbij!

Parkeren
Bezoek parkeert gratis aan de voorzijde van het pand en wordt binnen vrolijk ontvangen door Wendy, de Community Manager. Zij is het aanspreekpunt en regelt alles binnen het pand. Wendy is the woman for the job en onze gastvrouw tijdens de lunch.

De volgende lunchsessie is op woensdag 26 juni 2024, zet alvast in de agenda!

Met vriendelijke groet,

BIZ bestuur Stadsrand Noord

Paul van Lienen
Leo Mengelers
Paul Cillekens
Ron Hummelink
Wieke Cluitmans