24.04.25 PML UITNODIGING | Koffie-inloop Roerstreek & Roerdalen | Madolex & Act-In | 23 mei

25 April 2024

Beste BIZ-ondernemer,

Iedere maand geven wij een ondernemer van het bedrijventerrein Roerstreek/Roerdalen de gelegenheid zijn deuren van 08.00 – 09.30 uur open te zetten en een kijkje in zijn/haar organisatie te geven. Een mooi moment om collega-ondernemers te ontmoeten en samen de dag op te starten met een kopje koffie.

In de maand mei zijn wij te gast op bedrijventerrein Roerstreek bij Madolex & Act-In! ☕️

Madolex
Madolex is expert op het gebied van machineonderhoud, reparatie en turnkey projecten. Wij zijn een ervaren kennispartner en technische dienstverlener in één: we denken graag mee van engineering tot oplevering en zijn er voor preventief onderhoud tot revisiewerkzaamheden. Onze diensten bieden wij aan onze klanten aan, die bestaan uit regionale multinationals tot MKB productiebedrijven. Het is onze missie om de continuïteit van het productieproces van onze klanten te garanderen, downtimes van machineparken te reduceren en ROI te verhogen. Op onze locatie aan de Marie Curieweg werken we met bijna 40 medewerkers iedere dag aan onze passie van techniek.

Act-in
Act-In is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in MES-software (Manufacturing Execution System) en implementatiediensten. Onze focus ligt op het optimaliseren van productieprocessen voor diverse industrieën, waaronder de automobiel-, Spuitgieterij-, farmaceutische en voedingsmiddelensector. We bieden op maat gemaakte oplossingen die de efficiëntie verbeteren, de productkwaliteit verhogen en kosten besparen voor onze klanten. Door middel van onze software kunnen fabrieken data verzamelen, analyseren en gebruiken om besluitvorming te verbeteren en operationele prestaties te optimaliseren. Sinds vorig jaar heeft Act-In intern de kernmodules van de bestaande software herzien, met als doel om zich te positioneren als een CMMS-softwarebedrijf, in plaats van zich uitsluitend te concentreren op diepgaande MES-modules.

Het ochtendprogramma ziet er als volgt uit:
08:00    Welkomstwoord en laatste ontwikkelingen op het bedrijventerrein – Hubert Neelen, voorzitter
08:15    Presentatie spreker (informatie volgt later)
08:35    Presentatie Madolex – Ingo Smeets
08.50    Presentatie Act-In – Louis Bunel
09.15    Tijd voor vragen en napraten
09.30    Einde

Praktische info:
Aanmelden kan via dit formulier.
Iedereen ontvangt na aanmelding één week voor de koffie-inloop een bevestiging via mail. De koffie-inloop is gratis. Er is parkeergelegenheid aanwezig op locatie.
Ben je toch verhinderd? Geef dan je afmelding aan ons door voor woensdag 22 mei 12.00 uur.