24.03.25 Terugblik koffie-inloop BIZ Roerstreek & Roerdalen bij Wagemans Outdoor Experience

25 March 2024

Afgelopen week hadden we een boeiende tijd tijdens onze koffie-inloop bij Wagemans Outdoor Experience, speciaal georganiseerd voor BIZ-leden van Roerstreek & Roerdalen. Het was een ochtend vol inzichten en inspiratie!

We begonnen met een update van voorzitter Hubert Neelen, waarin hij ons meenam door actuele thema’s zoals duurzaamheid, arbeid en mobiliteit.

Vervolgens nam Michel Wagemans, de directeur van Wagemans Outdoor Experience, ons mee op een reis door de geschiedenis van het bedrijf. Van de bescheiden beginjaren als Jaloeziënfabriek Wagemans-Hekkens in Posterholt tot de evolutie naar Wagemans Outdoor Experience. Het verhaal van hoe de familie Wagemans het bedrijf heeft opgebouwd en gevormd is werkelijk inspirerend.

In 1982 verhuisde het bedrijf naar de Randweg, waar het sindsdien een baken van vakmanschap en service is geworden. Onder leiding van Michel Wagemans heeft het bedrijf zich verder ontwikkeld en in 2023 vierden ze hun 45-jarig jubileum, met een bijbehorende naamsverandering naar Wagemans Outdoor Experience.

Vandaag de dag prijkt een prachtige showroom op de Randweg, waar het aanbod van Wagemans Outdoor Experience je zal verbazen. Of je nu op zoek bent naar maatwerk of een specifiek idee hebt, bij Wagemans is geen vraag te gek. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is ongeëvenaard.

Dank aan iedereen die aanwezig was voor het delen van deze bijzondere ochtend! Laten we samen blijven streven naar groei, innovatie en gemeenschapszin.