24.02.15 Nieuwe contentproducties met We Are Roermond: Wonen & Werken

15 February 2024

Parkmanagement Midden-Limburg is als partner betrokken bij het stadsbrede online platform: We Are Roermond Wonen & Werken. Op dit online platform wordt de regio Roermond gepresenteerd als aantrekkelijke plek om te wonen, werken, leren en je te amuseren. Aangezien het werken in deze regio een belangrijk onderdeel is van het platform, zijn de verschillende bedrijventerreinen ook nadrukkelijk op het platform aanwezig en op LinkedIn.

In het verleden zijn er al diverse contentproducties geweest om zo de ondernemers van PML op het platform te presenteren. Denk hierbij aan de eerdere luchtbeelden en de fotografiedagen waarmee tientallen ondernemers op het platform zijn gezet met beeld en tekst. Voor 2024 willen we hier een creatieve draai aan geven in de vorm van interactieve dronevideo’s met een speciale FPV-drone. Deze drone vliegt niet over de bedrijventerreinen, maar letterlijk dóór de bedrijven! Op deze manier geven we de kijker letterlijk een kijkje in de keuken van de bedrijven. Hiermee kan de diversiteit aan bedrijvigheid op de terreinen goed in beeld komen. Door middel van extra tekstballonnetjes is het bovendien informatief.

Heb je nog niet eerder deelgenomen aan een contentproductie en lijkt het je leuk om jouw bedrijf te presenteren aan de regio via het online platform?
Meld je dan gratis aan en deel jouw interesse met Wesley via wesley@weareroermond.com en/of Iva via meijs@lwv.nl

Vanwege het aantal beschikbare plaatsen per terrein voor de video, zal er rekening gehouden worden met een eerlijke verdeling van de deelnemers.