23.12.21 Koffie-inloop Roerstreek & Roerdalen | Simons Halal Food | 25 januari 2024

21 December 2023

Beste BIZ-ondernemer op bedrijventerrein Roerstreek & Roerdalen,

Iedere maand geven wij een ondernemer van het bedrijventerrein Roerstreek/Roerdalen de gelegenheid zijn deuren van 08.00 – 09.30 uur open te zetten en een kijkje in zijn/haar organisatie te geven. Een mooi moment om collega-ondernemers te ontmoeten en samen de dag op te starten met een kopje koffie.

In de maand januari 2024 zijn wij te gast op bedrijventerrein Roerstreek bij Simons Halal Food! ☕️

Simons Halal Food
Al ruim 40 jaar zet Simons Halal Food zich in voor de productie van kwalitatieve halal vleeswaren. In die tijd zijn zij uitgegroeid tot een van de belangrijkste producenten in Europa. Simons levert halal vleeswaren aan importeurs, distribiteurs en groothandelsbedrijven gevestigd in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Azië.

Betrouwbaarheid, goede service en persoonlijk contact staan bij Simons hoog in het vaandel. Door de jaren heen hebben zij aan een goede relatie met onze klanten gewerkt en op die manier hebben zij een trouwe en grote klantenkring kunnen opbouwen, waar zij heel blij mee zijn!

Er zijn bij Simons 250 mensen werkzaam waaronder 13 verschillende nationaliteiten. Simons is een van de grootste producenten van halal vleeswaren in Europa en zij kunnen met trots zeggen dat ze een (h)echt familiebedrijf zijn waarin ze met respect met elkaar omgaan.

Het ochtendprogramma ziet er als volgt uit:
08:00    Welkomstwoord en laatste ontwikkelingen op het bedrijventerrein – Hubert Neelen, voorzitter
08:15    Presentatie Simons Halal Food – John Seegers
08.45    Rondleiding Simons Halal Food (let op: eigen veiligheidsschoenen meenemen!)
09.15    Tijd voor vragen en napraten
09.30    Einde

Praktische info:
Aanmelden kan via de uitnodiging in uw mailbox. Geen uitnodiging ontvangen? Stuur ons dan een mail
LET OP: vanuit Simons Halal Food is het verzoek dat als je graag wilt deelnemen aan de rondleiding, dat je zelf veiligheidsschoenen meeneemt aangezien Simons er niet veel op voorraad heeft!

Iedereen ontvangt na aanmelding een bevestiging via mail. De koffie-inloop is gratis.
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Ben je toch verhinderd? Geef dan je afmelding aan ons door voor woensdag 24 januari 12.00 uur.