23.11.08 ANNULERING Arbeidsmarktseminar 14 november | Nieuwe datum 16 april 2024 Foroxity Roermond

8 November 2023

Beste ondernemer,

Namens Parkmanagement Midden-Limburg, gemeente Roermond, gemeente Roerdalen, OML en Keyport willen wij u informeren over een belangrijke ontwikkeling met betrekking tot het geplande Arbeidsmarktseminar te Foroxity Roermond, oorspronkelijk gepland op dinsdag 14 november aanstaande.

Het spijt ons zeer om mede te delen dat we genoodzaakt zijn het Arbeidsmarktseminar te ANNULEREN vanwege een laag aantal aanmeldingen. Wij geloven sterk in de waarde van dit evenement en willen niets minder dan een volwaardige en vruchtbare bijeenkomst voor alle deelnemers. Gezien het belang van het actuele onderwerp, streven we ernaar om een evenement te organiseren dat de belangen en behoeften van alle betrokken partijen adequaat weerspiegelt.

Met dit in gedachten hebben we besloten het evenement te verplaatsen naar een datum in het voorjaar; dinsdag 16 april 2024 | 16:00 – 21:00 | Foroxity Roermond

Deze extra tijd stelt ons in staat om een grondige heroverweging te maken van ons programma en om ervoor te zorgen dat het seminar aan de hoogste normen voldoet. We zijn vastberaden om een inspirerende en informatieve bijeenkomst te creëren die een positieve impact heeft op alle deelnemers en bijdraagt aan het bevorderen van een gezonde arbeidsmarkt.

Wij betreuren eventuele ongemakken die deze verandering met zich meebrengt en hopen op uw begrip. Zijn er vragen of heeft u opmerkingen of suggesties? Wij staan voor u klaar via secretariaatparkmanagement@pm.lwv.nl en 06-51197916 (Parkmanager Stephanie Voncken).

Wij danken u voor uw voortdurende betrokkenheid bij onze inspanningen en kijken ernaar uit u volgend jaar te verwelkomen op het herziene Arbeidsmarktseminar. Zet de datum alvast in uw agenda: dinsdag 16 april 2024.

 

Met vriendelijke groet,

Parkmanagement Midden-Limburg
Gemeente Roermond,
Gemeente Roerdalen,
Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg
Keyport