23.09.07 Gratis logistiek advies voor jouw bedrijf!

7 September 2023

Wil je als ondernemer in Midden-Limburg je logistiek slimmer en duurzamer inrichten? Laat je dan gratis en op maat adviseren door een logistiek makelaar. Of je nu als zzp’er in een bestelwagen rijdt of werkt voor een groot bedrijf waarvoor dagelijks tientallen vrachtwagens de weg op gaan; de logistiek makelaars weten hoe je minder en schonere kilometers kunt maken.

Als Parkmanagement Midden-Limburg werken we voor mobiliteit en logistiek samen met Midden Limburg Bereikbaar. Voor dit samenwerkingsverband werken er drie logistiek makelaars die bedrijven gratis adviseren: Freek Boele, Jeanette Heibach en Miranda Volker. Ook jouw bedrijf adviseren ze graag.

Van zzp’er tot groot bedrijf
De logistiek makelaars adviseren je bijvoorbeeld in de volgende situaties:

> Je bent zzp’er en rijdt in een dieselbestelbus. Je doet zaken in Nijmegen en/of Venlo. Weet dat je euro-5 bestelwagen vanaf 1 januari 2027 niet meer welkom is in drie zero-emissiezones in Nijmegen? Ook Venlo en Roermond willen zo’n zone invoeren. De logistiek makelaars adviseren je over de alternatieven die je hebt.

> Er rijden dagelijks meerdere vrachtwagens door heel Nederland met jouw product. Wellicht is het goedkoper om dit per trein of schip te doen. Of wellicht zijn elektrische vrachtwagens slim, als je vaak in binnensteden komt waar vanaf 2025 zero-emissiezones gelden. De logistiek makelaars adviseren je wat slim én efficiënt is voor jouw bedrijf.

Van subsidies tot laadinfra
Al je logistieke vragen kun je stellen aan de logistiek makelaars. Zij weten bijvoorbeeld ook welke subsidies er zoal zijn: voor de overstap naar een elektrische bestelbus, elektrische truck én de overstap naar binnenvaartschip of trein. Ook kunnen ze je adviseren over hoe je de laadinfrastructuur regelt als er meer elektrische (bestel)auto’s voor je bedrijf gaan rijden. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek:

Meer informatie over de logistiek makelaars