23.07.03 Eindpresentaties Fontys- en Zuydstudenten in de Raadszaal Gemeente Roermond

3 July 2023

Parkmanagement Midden-Limburg heeft met beide Limburgse HBO-onderwijsinstellingen een korte lijn en daar zijn we best wel trots op.

Komend jaar start Fontys met haar 5e lichting studenten. Zij voeren opdrachten uit op Bedrijventerrein Willem-Alexander in het kader van circulariteit en duurzaamheid en de CEF-subsidie https://www.parkmanagementmiddenlimburg.nl/23-06-21-van-harte-gefeliciteerd-de-europese-unie-stelt-een-miljoenensubsidie-ter-beschikking-voor-de-doorontwikkeling-van-willem-alexander-haven-in-roermond/die recentelijk is afgegeven. Ook Zuyd volgt vanaf september met een 2e lichting studenten.

Een mooi succes om op deze manier onze PML-bedrijventerreinen, de BIZ-ondernemers, Roermond en Roerdalen bij deze HBO-studenten direct onder de aandacht te brengen en van hieruit vervolgopdrachten te genereren die er absoluut toe doen en enorm waardevol zijn.

Afgelopen week hebben twee groepen studenten van Zuyd Hogeschool | Technische Bedrijfskunde, hun cases verdedigd in de Raadszaal te Roermond (zie foto) waarbij opdrachtgever BCTN en Rik Dieteren Woningontruiming en verhuizingen ook bij aanwezig waren. Een primeur waarbij het thema van de Minor – Business Change & Innovations- alle aandacht trok bij de aanwezigen.

De Fontys-studenten hebben zich deze keer via de sociale media, WeAreRoermond, gepresenteerd waarbij zijn geinterviewd werden.

Ook deze studenten presenteerden vorige week in de Raadszaal hun eindpresentatie aan de gemeente en aan de werkgroep-leden duurzaamheid en circulariteit waarbij de ondernemers SIF, Smurfit Kappa, Jos Menten, Kalle en Bakker en Besix nauw bij betrokken zijn.

https://www.weareroermond.com/wonen-werken/circulaire-economie-in-roermond/

Zuyd Hogeschool doet een oproep aan de BIZ-ondernemers op Roerstreek en Oosttangent
Heb je als ondernemer een interessante minor-opdracht ihkv innovation of change? Meld je dan voor 1 september via mail bij secretatriaatparkmanagement@pm.lwv.nl