23.05.23 Yuverta Regio in je Rugzak bedrijventour 31 mei

23 May 2023

In samenwerking met de overkoepelende PML-werkgroep Arbeidsmarkt en Onderwijsontwikkeling (A&O) gaat Regio in je Rugzak samen met Yverta-leerlingen op 31 mei a.s. op fietsbezoek bij een 10-tal ondernemers om op deze manier leerlingen laagdrempelig een kijkje achter de deuren te geven en kennis te maken met onze mooie bedrijven in eigen regio. Want door ze nu enthousiast te maken ontdekken ze wellicht later in hun loopbaan dat ook in Roermond en omgeving zeer mooie kansen liggen.
Voor de bedrijventour op de 31e mei zijn op bedrijventerrein Swalmen de ondernemers Hilkens Diervoeders en VDL Koning door de leerlingen uitgekozen om te bezoeken en op Stadsrand Noord de ondernemers Houben Souren, Mengelers Groep en Thibor.

Wil je als ondernemer ook een keer je deuren opzetten voor deze jonge groep leerlingen laat ons dit dan weten door een kort bericht te sturen naar secretariaatparkmanagement@pm.lwv.nl en wie weet sluit jullie bedrijf ook bij de volgende bedrijventour aan.

Ook kun je je organisatie het hele jaar door aanmelden op het platform Regio in je rugzak. Zo geef je op een makkelijke manier snel meer bekendheid aan je bedrijf bij veel studenten.

Aanmeldformulier Regio in je Rugzak