23.05.23 Uitnodiging Keyport Ondernemersontbijt Gemeente Roermond

23 May 2023

8 juni 2023
Tijd: 8.00 – 10.00 uur

Connecting Tomorrow, Today… Dat is waar wij voor staan tijdens onze ontbijtsessie op 8 juni bij Wings Niekée in de Gemeente Roermond! Als ondernemer bevind je je in een dynamisch netwerk waar talloze ‘kansen van morgen’ zich voordoen. Tegelijkertijd vereist je dagelijkse core-business volledige aandacht. Hoe kun je deze kansen van morgen verbinden met vandaag?

Tijdens onze ontbijtsessie op 8 juni bij Wings Niekée in de Gemeente Roermond zullen onze projectleiders je meenemen in hun projecten en wereld. Wat is de toegevoegde waarde van Keyport en, belangrijker nog, “what’s in it for me?”. Jean Paul Urlings, Paul van Lienen en Maartje Kessels zullen je in deze wereld onderdompelen.

Je gaat naar huis met een goed gevulde maag (Koffie, thee en verse broodjes worden geregeld) én een ‘koffertje’ vol concrete tips om vandaag al aan de slag te gaan met morgen!”
Deelname is gratis.

Locatie:
Wings Niekée in Roermond
Oranjelaan 300, 6043 GL Roermond

Programma:

  • 08:00: Ontvangst met ontbijtbuffet
  • 08:30: Openingswoord door de wethouder
  • 08:40: Keyport aan het woord
  • 08:50: Beleef je Loopbaan
  • 09:10: Meet the Youngsters
  • 09:30: Koers
  • 09:50: Eventueel een rondleiding.

Over Keyport
Keyport is het regionale samenwerkingsverband van onderwijs, ondernemers en de gemeenten in Midden-Limburg en Cranendonck. Verbinden, versnellen en versterken. Dat is wat Keyport voor ondernemers doet. Van innovatie en digitalisering, circulariteit en ondernemerschap tot personeel en profilering op de arbeidsmarkt. Wat jouw vraag ook is, wij vinden altijd wel een oplossing. In ons netwerk, door co-financiering of door je te introduceren bij het juiste project, die nieuwe pilot of dat veelbelovende initiatief.

Sluit je aan en kom verder!
Keyport | Connecting Tomorrow, Today

Vragen? Stuur een e-mail naar dyantha.muller@keyport.nl

Inschrijven 
Keyport ondernemersontbijt Gemeente Roermond – Keyport