23.05.23 Terugblik koffie-inloop Roerstreek & Roerdalen | Rik Dieteren Woningontruiming & Verhuizingen

25 May 2023

Vanochtend samen om 08.00 uur op de koffie bij ondernemer Rik Dieteren Woningontruiming & Verhuizingen op de Kloosterbaan 27 bedrijventerrein Roerstreek.

Met een 20-tal ondernemers werden we vanmorgen – mèt heerlijke koffie – geboeid over hetgeen Rik Dieteren ons met trots vertelde over zijn bedrijf. Een interessant ‘familiebedrijf’ waarin niet alleen Rik’s vrouw Nathalie maar ook al hun werknemers allemaal ‘familie’ zijn. Want dààr zit hun kracht. Aandacht voor elkaar en aandacht voor de vele verhuisprojecten waar vaak de nodige emotie van de klant bij gepaard gaat.

Rik vertelde dat hij op duurzaamheidsgebied al jaren werkt met Protection Quilts voor kwetsbare materialen zoals computerschermen, vitrinekasten en zelfs piano’s. Deze duurzame hoezen zijn afkomstig uit Japan, herbruikbaar en besparen kilometers plastic folie per jaar en natuurlijk veel tijd met inpakken.
Onthoud zeker de naam Duvema (Duurzame Verhuis Materialen)

En wat doe je als particulier als je snel een groot object uit je huis wilt laten ophalen? Dan plan je zelf je afspraak in via de website Afval Ophaal Dienst. Geen gesleep meer, je bank, kast of bed wordt proffesioneel verwijderd. Het is iets duurder maar dat weegt nauwelijks op tegen de snelheid waar de medewerkers en collega’s van Rik mee werken.

Nogmaals dank voor jullie gastvrijheid Rik Dieteren en de kennis die wij hebben opgedaan!