23.04.11 Grijp NU je kans om je als bedrijf te profileren bij Zuyd-hogeschool studenten!

11 April 2023

Op dinsdag 25 april van 14.00 tot 17.uur vindt bij Zuyd Hogeschool het Matchmaking Festival – Ontmoet je Toekomst plaats. Hier presenteren 100 (!) bedrijven zich en mogen 300 (1) studenten kennismaken met deze bedrijven.

Het festival is een open en interactief event waar vooral het ontmoeten, netwerken en kennismaken centraal staat. Studenten die een stage of afstudeerplek zoeken. Maar ook onze deeltijdstudenten die op zoek zijn naar een leerwerkplek. Of zich willen oriënteren in het werkveld; welke bedrijven zijn er en hoe onderscheiden ze zich.

Een mooie kans voor jullie bedrijven om zich te profileren en wellicht al interesse te wekken bij de werknemer van de toekomst. Smart recruitment start immers al voor het plaatsen van de vacature.

Op deze dag is er een stand als uitvalbasis voor deelnemende bedrijven en studenten en een mooi terrein waarop bedrijven zich kunnen presenteren via de Business Walk.

Nee geen catwalk.. 😊 .. maar een interview on stage. Ook zijn er Table Talks waar studenten met jou in gesprek kunnen gaan. Ze reserveren hiervoor een gespreksmoment vooraf.

Aanmelden kan via de site: Career Services Zuyd – Home bedrijven , gewoon doen