23.02.15 Oproep LIOF: Deelnemers gezocht Nederlands Paviljoen Hanover Messe

15 February 2023

Maandag 17 april tot en met donderdag 20 april vindt de Hannover Messe plaats, met 6.500 internationale exposanten en meer dan 200.000 bezoekers, de grootste technologische industriebeurs ter wereld.
Trade and Innovate NL biedt kleinere bedrijven met innovatieve proposities deze unieke gelegenheid om laagdrempelig en tegen overzienbare kosten deel te nemen als exposant in het Nederland paviljoen.
Naast handelspartner, wil Nederland ook technologie- en innovatiepartner zijn van Duitsland. Het Nederlands bedrijfsleven is dan ook prominent vertegenwoordigd in het Holland High Tech House onder het overkoepelende thema ‘Integrating Industries for a Smart and Sustainable Future’.

Dit paviljoen straalt uit dat Nederland (en Roermond) hét partnerland is met oplossingen voor wereldwijde uitdagingen en bevindt zich op een goede doorstroomlocatie op de beurs.
Wil jij hier deel van uitmaken? Dan is dit je kans! Er is beperkte ruimte en toekenning gaat op basis van first come – first served!

—————-

Meer informatie en kosten deelname: 
De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), LIOFOost NLHorizon Flevoland en InnovationQuarter organiseren als Trade and Innovate NL partners op het Nederlands Paviljoen in hal 8 een stand voor bedrijven, die oplossingen bieden op het gebied van smart industry, energy of sleuteltechnologieën, én die meer structurele omzet in buitenlandse markten willen realiseren en zich daarom aan een internationaal publiek willen presenteren.
Je krijgt dan:
1.      beschikking over 2m2 beursvloer inclusief een presentatiekubus;
2.      mogelijkheid om je product of dienst/service te presenteren;
3.      ontzorging van de standruimte op het paviljoen.;
4.      toegang tot collectieve faciliteiten;
5.      toegang tot netwerkbijeenkomsten
6.      gelegenheid deel te nemen aan matchmaking gesprekken
7.      de kans klanten en prospects uit te nodigen voor een bezoek aan jullie stand

Kortom, je krijgt legio kansen je bedrijf te presenteren op een internationale beurs, waar je niet alleen nieuwe buitenlandse contacten opdoet, maar ook je Nederlandse netwerk enorm versterkt.

Vanuit de organisatie  wordt een extra programma vóór en tijdens de beurs aangeboden. Daarnaast nemen  de initiatiefnemers je veel organisatorische zaken  uit handen, waardoor je tijd bespaart en je kan concentreren op het leggen van (nieuwe) businesscontacten!

Kosten
De kosten bedragen € 3.000,- ex BTW per bedrijf. Door het aanvragen van een SIB Voucher Individuele Beursdeelname ontvang je 50% van de gemaakte kosten tot een maximum van  € 1250,- terug. Overige kosten als catering, aankleding stand, programma voorafgaand én tijdens beurs is voor rekening van de organisatoren.
Transportkosten voor demo of product, eigen reis-, verblijfs- en out-of-pocketkosten en eventuele andere kosten zijn voor eigen rekening.

We verwachten dat je gedurende de hele beurs in jouw stand aanwezig bent, een beurspresentatie/pitch hebt (scherm, demo, product) en vooral dat je enthousiast bent!

Waarom participeren?
·        het voordeel van een Nederlandse uitstraling en waardoor je opvalt;
·        volop ondersteuning en er worden diverse netwerkmomenten georganiseerd;
·        je minder vierkante meters hoeft af te nemen hetgeen aanzienlijk in de kosten scheelt;
·        minder organisatorische rompslomp;
·        Door het inzetten van een SIB Voucher ontvang je 50% retour van RvO, waardoor je voor maar zo’n € 300,- per dag een plek op de meest toonaangevende technologiebeurs ter wereld hebt.

Heb je interesse in een plek op de beurs, of wil je meer informatie? Laat het dan weten. Er is beperkte ruimte en toekenning gaat op basis van first come – first served!

Meer info: Rob Pijpers
international trade developer, teamleider internationaal
T +31 (0)43 328 02 80 / M +31 646978153