23.01.31 Bijeenkomst Gemeente Roerdalen toerisme en recreatie | Uw mening telt!

31 January 2023

Beste ondernemer,

Om ervoor te zorgen dat Roerdalen een plek blijft waar inwoners graag erop uit gaan en toeristen graag op bezoek komen, werken we aan een nieuwe aanpak voor toerisme en recreatie. Graag nodigen wij u uit om mee te praten over dit onderwerp tijdens onze bijeenkomsten.

Speerpunten
In de nieuwe aanpak leggen we speerpunten vast voor de komende vier jaar. Deze moeten ervoor zorgen dat Roerdalen aantrekkelijk en gastvrij blijft met aandacht voor de natuur. Daarnaast is het streven dat de lusten en lasten van recreatie en toerisme voor inwoners in balans zijn. Ook kijken we naar bruikbare trends en ontwikkelingen en de verbinding tussen toerisme en recreatie.

Bijeenkomsten
Graag nodigen wij u uit voor onze bijeenkomst op 6 of 8 februari om uw mening te delen over toerisme en recreatie in Roerdalen. Op maandag 6 februari bent u van 19.30 tot 21.30 uur welkom bij Nooit Gedacht (Diergaarderweg 4, Montfort). Op woensdag 8 februari bent u van 10.30 tot 12.30 uur welkom bij Oetsjpanning De Meuleberg (Waterschei 71, Melick). Graag aanmelden voor deze bijeenkomsten door te mailen naar kleingeluk@roerdalen.nl.

Meer weten?
Heeft u vragen over de nieuwe aanpak? Neem dan contact op met mij of Sem Litjens, beleidsmedewerkers Recreatie en Toerisme, via 0475-538 888 of mail naar kleingeluk@roerdalen.nl. Kijk voor meer informatie op: www.roerdalen.nl/aan-de-slag.