23.01.10 UITNODIGING | Nieuwjaarsborrel BIZ Stadsrand Noord | Stand-up comedian Arian Compen! | 25 januari

10 January 2024

Beste ondernemer op bedrijventerrein Stadsrand Noord,

Namens het voltallige bestuur van de BIZ Stadsrand Noord wensen we alle ondernemers en werknemers op het bedrijventerrein een fantastisch ondernemend en voorspoedig 2024 toe!

Bedrijventerrein Stadsrand Noord is een van de meest diverse bedrijventerreinen in Roermond dankzij het gevarieerd aanbod aan ondernemers. We gaan Stadsrand Noord meer uitdragen! Dat kan alleen maar samen! Daarom willen we elkaar gaan leren kennen en dat kan door elkaar meer te ontmoeten.

Vanaf 1 januari treedt op Stadsrand Noord een nieuw bestuur aan, dus tijd om elkaar goed te leren kennen. Om 2024 goed te beginnen organiseren we een Nieuwjaarbijeenkomst op 25 januari.

We zorgen voor een gevarieerde avond waar elkaar ontmoeten en elkaar leren kennen centraal staat onder het genot van een borrel en een uitgebreid dinerbuffet verzorgd door Versboerderij Schreurs.

Maar zal er ook entertainment aanwezig zijn! Arian komt het nieuwe jaar met ons inluiden op een grappige manier, als standup comedian!

Arian Compen (A3)

Voor een geboren en getogen inwoner van Soerendonk, “Het Leukste Gat van Nederland”, is het niet zo vreemd om een stap naar het tonpraten te maken.

Ook op stand-up comedy gebied doet hij erg leuke dingen: In 2023 won hij als eerste in de geschiedenis de MVG, was hij in 2022 de winnaar bij het Comedyfestival Zuid-Limburg. In 2018 won hij de titel “Kei Grappigste” en werd hij 2de bij de Open Rotterdamse Oneliner Kampioenschappen.

Een grappenmaker die met zeer zeer zeer droge humor, woordspelingen en originele vondsten het publiek weet te boeien. Ooit een beschuit gegeten zonder te drinken? Zoiets!

Daarom het dringende advies: Goed drinken!

ZIJN MOTTO: HOE IST?

Over honderd joar wedder niks mer van!

 

Meld je dus snel aan want dit wil je niet missen!

Alleen samen zetten we Stadsrand Noord op de kaart.


Aanmelden
Alle leden van BIZ Stadsrand Noord hebben een uitnodiging in hun mailbox ontvangen. Ben je ondernemers op Stadsrand Noord en heb je geen mail ontvangen en wil je er graag bij zijn? Stuur ons een mail: secretariaatparkmanagement@pm.lwv.nl

Het betreft een partnerevenement, dus introducee is welkom. Aanmelden is mogelijk t/m uiterlijk vrijdag 19 januari 12.00 uur.

Let op: De borrel vindt doorgang bij een minimaal aantal aanmeldingen van 25 personen. Na aanmelding rekenen wij je mee in de aantallen van het buffet, dus aanmelden = komen! Kun je er onverhoopt toch niet bij aanwezig zijn? Laat ons dit voor vrijdag 19 januari 12.00 ook even weten.

 

Met vriendelijke groet,

BIZ bestuur Stadsrand Noord

Wil van Leuven
Leo Mengelers
Paul van Lienen
Ron Hummelink
Paul Cillekens
Rens Elzinga
Wieke Cluitmans