22.10.26 EZK Energy Award 2022

26 October 2022

Informatieplicht energiebesparing, aankomende verplichting Label C, rekeningen die zowel privé als zakelijk de pan uit rijzen, het thema ‘energie’ is nog nooit zo actueel geweest.

EZK zoekt leden/ondernemers die in 2021 en 2022 heel actief bezig zijn geweest met energiebesparende maatregelen!

Jaarlijks organiseert initiatiefnemer het ministerie van EZK, in samenwerking met RVO, VNO-NCW, MKB-Nederland en de NVDE de EZK Energy Award. Dit is een stimuleringsprijs voor bedrijven, groot en klein, die zich o.a. onderscheiden op het gebied van energiebesparende maatregelen, energie opwek en hernieuwbare warmte.  Zij zijn op zoek naar deze bedrijven en hun mooie verhalen en zich aan te melden voor een stimuleringsprijs, de EZK Energy Award.

Een onafhankelijke jury kiest uit de inschrijvingen drie genomineerden. Uiteindelijk ontvangt de winnaar op 26 januari 2023 een geldbedrag van € 25.000 (netto). Tevens is er voor de deelnemers maar zeker ook voor de genomineerden en uiteindelijke winnaar volop media-aandacht over deelname aan deze prestigieuze award.

Inschrijven kan eenvoudig door vóór 31 oktober a.s. een eigen case in te dienen (minimaal 300 woorden met eventueel een ondersteunende videoboodschap) via de website van RVO – Rijksdienst voor Ondernemerschap.

Word je genomineerd, dan hoort Parkmanagement Midden-Limburg dit graag!