22.10.11 Inloopavond project Roerbrug N293 Sint Odiliënberg 14 november

11 October 2022

Op 14 november start de aannemer Technobeton aan de Roerbrug in Sint Odiliënberg. Wellicht heeft u vragen over de werkzaamheden, de planning of de omleiding. Daarom vindt er op donderdag 20 oktober 2022 een inloopbijeenkomst plaats.

U bent van harte welkom tussen 17.00 en 19.30 uur bij Café-zaal Bergerac, Schaapsweg 24 Sint Odiliënberg. Medewerkers van de Provincie Limburg, gemeente Roerdalen, Technobeton en Arriva vertellen u graag meer over de geplande reconstructie en beantwoorden vragen. Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig.

Uitvoering
Volgens de huidige planning start de aannemer op maandag 14 november 2022. Het werk duurt bij geschikt weer ongeveer 6 weken. Zo lang is de brug afgesloten. Er komt een omleidingsroute. Hier maakt ook de bus gebruik van. Aan het fietspad werkt de aannemer niet. Fietsers blijven dan ook welkom op de brug. Ook tijdens de voorbereiding van het werk kan het nodig zijn een weghelft enkele uren af te sluiten. De Provincie Limburg geeft met borden tijdig aan wanneer de brug wordt afgesloten. Bij geschikt weer is het werk net voor kerst (in week 51) klaar.

Meer informatie is te vinden op https://www.limburg.nl/onderwerpen/verkeer-vervoer/provinciale-wegen/n293-roerbrug-st-odilienberg/