22.10.11 Even voorstellen – Leo Mengelers

11 October 2022

Sinds oktober 2022 heeft Stadsrand Noord er een nieuw bestuurslid bij.
Maak kennis met Leo Mengelers! 

  • Getrouwd met Ria
  • 2 kinderen, Joyce en Brian
  • 5 kleinkinderen, Ravelyn, Gelano, Darian, Melanie en Miguel.
  • DGA Mengelers Automotive
  • Zoon Brian Italiaander (51 jaar) heeft de algemene leiding en Directie van Mengelers nu 3 jaar geleden overgenomen en voert voorspoedig de leiding over het bedrijf
  • Leo zelf nog met veel plezier op de achtergrond werkzaam in de bedrijven

Over Mengelers Automotive Limburg
Mengelers Automotive Limburg is dé Toyota en Lexus dealer voor de provincie Limburg.
Ook is Mengelers Automotive Suzuki dealer voor de regio Sittard ( WM ) en Maastricht.

Wij zijn van oorsprong begonnen als een kleine lokale dealer van het merk Lancia in Oirsbeek. Door het ambitieuze ondernemershart van Zef en Mientje Mengelers, grondleggers van ons bedrijf, werd in 1963 dan eindelijk het Toyota dealercontract ondertekend. In de daaropvolgende jaren hebben wij een enorme groei weten te realiseren door het openen van Toyota vestigingen in Landgraaf, Maastricht en Sittard. In 1984 werd Sittard uitgebreid met het Suzuki-dealerschap en in 2008 werd het premium merk Lexus toegevoegd.

In 2020 werd ook de uitbreiding naar Noord- en Midden-Limburg gemaakt door de overname van Toyota Oostendorp Roermond en Venlo. Hierdoor werden wij de grootste Toyota-dealer van Limburg. Ook ontstond dit jaar de samenwerking met het gespecialiseerde team van autoherstel ABS Beckers & Mulder/Bartels.

Sinds 1 mei 2022 kregen wij door de overname van Suzuki Jacob ook het Suzuki-dealerschap in de regio Maastricht in handen. Mengelers Suzuki is hierna verdergegaan als Suzuki Sittard en Suzuki Maastricht.

In meer dan 50 jaar is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een vertrouwd Automotive adres in Limburg. We zijn de oudste en meest ervaren Toyota-dealer van Nederland, Maar… wél helemaal up-to-date, want we zitten vol ‘jonge’ ideeën! Door het bieden van goede en snelle service in zowel sales als aftersales onderhouden wij een optimale klantrelatie, ons personeel investeert klantgericht in uw wensen, zo zorgen wij ervoor dat de klant centraal staat, elke dag, en bij alles wat we doen.