22.10.10 Ontbijtsessie Circulariteit, Energie en Duurzaamheid | Smurfit Kappa | 27.10.22

10 October 2022

Beste BIZ-lid/ondernemer op de bedrijventerreinen van Roermond,

Gemeente Roermond, Keyport én Parkmanagement Midden-Limburg organiseren samen weer een interessante ontbijtsessie voor jullie ondernemers, deze keer zijn wij te gast bij Smurfit Kappa. Het thema is circulariteit, energie en duurzaamheid.

Welke initiatieven zijn er al en hoe kan een ondernemer daar mijn voordeel mee doen?


Wat gaan we doen?
Het Keyport ondernemersontbijt is informatief én interactief. Wij vertellen over regionale projecten en initiatieven waar u als ondernemer bij kunt aansluiten. Ook horen wij graag welke uitdagingen en ambities er nog meer spelen, zodat we ook daarmee aan de slag kunnen. Als het gaat om initiatieven op het gebied van de Circulaire Economie in Limburg, bekijk dan zeker deze overzichtskaart.

Praktische info:
Deelname is gratis. Koffie, thee en broodjes staan klaar! Aanmelden kan via de uitnodiging in je mailbox.
Er is plek voor 20 deelnemers: VOL = VOL


Over Smurfit Kappa

We zijn deze ochtend te gast bij Smurfit Kappa. Een koploper als het gaat om de aanpak grondstoffen, energie en de circulaire economie. Een Roermonds bedrijf om trots op te zijn.

Over Keyport en Circulaire Economie Limburg
Keyport is het regionale samenwerkingsverband van onderwijs, ondernemers en de gemeente Roermond. Ton Hagelstein, programmamanager, gaat deze ochtend in op de achtergrond en ambitie van Circulaire Economie Limburg.
Een krachtenbundeling van Limburgse ondernemers- en netwerkorganisaties LWV, MKB Limburg, LLTB, Crossroads, Keyport en ESZL, sámen met Provincie Limburg, LIOF, UM en Zuyd Hogeschool. Samen gaan zij ondernemers in Roermond helpen in de omslag van lineair naar circulair.

Over Roger Kessels van Cycle Cargo
Een nieuwe en ambitieuze ondernemer gevestigd in Roermond. Hij introduceert graag zijn groene initiatief, de fietskoerier! Ook inzetbaar op de bedrijventerreinen in Roermond.

Geïnteresseerd? Wij zien u graag op 27 oktober bij Smurfit Kappa!

Mede namens Keyport, Gemeente Roermond en Parkmanagement Midden-Limburg,

Met vriendelijke groet,

Dirk Franssen, wethouder Gemeente Roermond