22.10.04 Uitnodiging LWV Cybersecurity Event | 11 oktober 2022

4 October 2022

Bedrijfscontinuïteit in digitale oorlogstijd

Neem jij de juiste maatregelen in jouw bedrijf om cybercriminelen buiten de deur te houden? En ben je voldoende voorbereid om met een cyberaanval om te gaan?

De dreiging van een cyberaanval is groter dan ooit. Het is al lang niet meer de vraag óf je bedrijf wordt aangevallen, maar wanneer. Inmiddels heeft 45% van de bedrijven te maken gehad met cybercriminaliteit. En het zijn niet alleen grote organisaties zoals VDL of Maastricht University die worden getroffen door cyberaanvallen. Ook mkb’ers en zelfs zzp’ers worden tegenwoordig slachtoffer.

Met de oorlog in Oekraïne lopen naast de politieke ook de digitale spanningen op: we zitten in een cyberoorlog waar ook jij slachtoffer van kan worden. In deze digitale oorlogstijd is het cruciaal om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen om je bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Cybersecurity event – Bedrijfscontinuïteit in digitale oorlogstijd
Daarom organiseert de LWV het Cybersecurity event ‘Bedrijfscontinuïteit in digitale oorlogstijd’. Tijdens het event nemen verschillende experts je mee in de gevaren van cybercriminaliteit en geven je direct de nodige handvatten en tools om je bedrijf beter te beschermen.

Datum: Dinsdag 11 oktober 2022
Tijd: 16:00 tot 18:00 uur
Locatie: LWV, Godsweerdersingel 77 in Roermond
Aanmelden? Stuur een mail naar custers@lwv.nl