22.09.21 Podium voor de Euregio Campus

22 September 2021

Fontys HBO-studenten Venlo en studenten Hochschule Niederrhein vinden Roermond en Roerdalen. Laten we SAMEN Roermond en Roerdalen op de kaart zetten bij deze studenten en meld u NU aan!

DOEL: Verbeteren samenwerking tussen studenten en bedrijfsleven.
Deze studenten zijn onze toekomst!
BIJZONDER: Internationale studenten, sommigen native Duits of Nederlands.
Alle studenten zijn Engelstalig.

WANNEER: matchmakingsevent op 21 oktober a.s. (2 december)

Of u nu ZZP-er bent of 1000 medewerkers in dienst heeft. Wilt u een specifieke vraag op laten oplossen door HBO-studenten dan kan dit in een kennismakingsgesprek op deze dag. De vertegenwoordiger van uw bedrijf vertelt over uw organisatie, de werkzaamheden en de vragen waar men tegenaan loopt. De student geeft zijn/haar visie en informeert over de onderwerpen waar HBO studies zich momenteel op richten. LET WEL: een stageplek is mooi maar geen must!

De matchmaking gesprekken maken deel uit van een breder programma. Zo is de euregio campus partner van Limburg Leads. De campus organiseert tijdens de beurs een interessante paneldiscussie waar uw bedrijf van harte voor is uitgenodigd. Evenals een bezoek aan de euregio campus stand.

Limburg Leads
De bedrijven die meedoen aan de matchmaking krijgen de mogelijkheid zich middels een korte video te presenteren op de website van Limburg Leads. Het is natuurlijk ook heel prettig om deze film van te voren aan de student te laten zien. De campus ondersteunt u graag bij het maken van een video.

KLIK HIER VOOR MEER INFO
Website Euregio Campus
Deelname-link

Contactpersoon is Ariana Weijmans van de gemeente Venlo: a.weijmans@venlo.nl.