22.06.01 UITNODIGING Kick-off Duurzame Bedrijventerreinen Roermond e.o.

11 July 2022

Beste PML BIZ-lid, beste ondernemer,

In 2020 is ‘Stichting Duurzame Bedrijventerreinen’, een samenwerking tussen Ondernemend Venlo, LWV en de gemeente Venlo, opgericht. Het doel van deze stichting is om de meerwaarde aan te tonen van collectieve verduurzaming op bedrijventerreinen, vooral op het gebied van energietransitie en klimaatadaptatie.

Onder deze vlag zijn al meer onderzoeken uitgevoerd op de bedrijventerreinen in Venlo e.o. en lopen de eerste zeer succesvolle pilots met diverse bedrijven.

Uitrol vanuit Venlo nu naar Roermond en Roerdalen
De kennis en ervaring die is opgedaan tijdens deze pilots zullen we nu gaan inzetten op de bedrijventerreinen in Roermond. Een uitrol van Stichting Duurzame Bedrijventerreinen betekent dat we ook hier de toegevoegde waarde van samenwerking tussen ondernemers verder gaan inzetten om succesvolle projecten in te zetten en samen de kansen te benutten op het gebied van verduurzaming om zo ook samen te kunnen voldoen aan de wettelijke maatregelen.

Wij nodigen je dan ook graag uit voor de kick-off van Duurzame Bedrijventerreinen Roermond op 30 juni om 16.00 uur te Roermond.

Jacko D’Agnolo, projectleider van Stichting Duurzame Bedrijventerreinen zal tijdens deze kick-off inzicht geven in de reeds succesvolle initiatieven (in Venlo), projecten en pilots die momenteel lopen en aangeven welke kansen er mogelijk liggen op de bedrijventerreinen Merum, Stadsrand Noord, Swalmen, Roerstreek, Roerdalen en Willem-Alexander in Roermond e.o.

Programma:
15.30 – 16.00 uur: Inloop
16.00 – 16.45 uur: Presentatie Jacko D’Agnolo, Projectleider Stichting Duurzame Bedrijventerreinen
16.45 – 17.15 uur: Presentatie Rodger Buijs en Evelijn Weert, Klimaatroute. Zij zullen u meer vertellen over de behaalde resultaten met betrekking tot de Energiescans die zijn uitgevoerd in Venlo.
17.15 – 18.00 uur: Netwerkborrel
18.00 uur: Einde bijeenkomst

Ter info:
Aanmelden via dit formulier. Iedereen ontvangt na aanmelding een bevestiging via mail. Parkeeradvies: Je kunt het beste je auto parkeren op het Wilhelminaplein (betaald). Het is dan ca. 100 meter lopen naar de LWV.