22.04.2020 Alternatief verkoopkanaal in de 1,5-meter economie – RIC webinar (gratis) 21 of 28 april

22 April 2020

De komende tijd dient u als ondernemer rekening te houden met de 1,5 meter economie. Parkmanagement Midden-Limburg is zich bewust dat uw onderneming in deze periode erg onder druk staat. Graag informeren wij u over onderstaand webinar uitgezet door RIC. Deelname is gratis.

Webinar: Detailhandel in coronatijden: webshopje doen?

Afgelopen weken zien we in snel tempo nieuwe webshops uit grond schieten. Een alternatief verkoopkanaal in de 1,5-meter economie die op ons af lijkt te komen de komende maanden. Over de do’s en don’ts van online verkopen is binnen de retail al het nodige gezegd en geschreven. Maar wat zijn nu de mogelijkheden en waar moet je nu op letten als je als kleine retailer een keuze wilt maken voor een webshop? En wat zijn de risico’s voor jou bedrijf en je klanten waar je rekening mee moet houden.

Datum: 22 of 28 april, 19.30uur
Meer info & aanmelden klik hier

Wat is het RIC?
Het Retail Innovation Centre (RIC) is een one-stop-shop voor retail innovatie. Ondernemers uit heel Limburg kunnen bij ons terecht met al hun innovatievraagstukken, wij helpen je verder. Daarnaast organiseren wij diverse bijeenkomsten om te informeren en te inspireren. Meer lezen? Bekijk hier onze website.