17.03.22 Roermond City Triathlon 2022 – Inschrijvingen voor deelname bedrijven in Roermond is nu geopend

17 March 2022

Met je collega’s een onvergetelijke dag beleven op het triathlon evenement van de Roermond City Triathlon op zaterdag 17 september 2022 in de Weerd in Roermond? Met je (bedrijf/organisatie) team, bestaande uit een zwemmer, fietser en loper, waarbij teamgeest, samenwerken, individuele prestatie en heel veel lol samenkomen en waar jaren later nog over gesproken wordt?
Dan heb je nu de kans: schrijf je in. De Roermond City Triathlon helpt je de stap naar deelname te zetten en voor de afstand hoef je het niet te laten.

Het programma op zaterdag 17 september

Als team heb je de keuze uit het volgende:
De keuze
a. Olympic distance: start 13.30
1.5 kilometer zwemmen, 40 kilometer fietsen en 10 kilometer lopen
b. Sprint: start 14.45
750 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen

De voorbereiding
De Roermond City Triathlon (RCT) heeft samen met de Triathlon Vereniging Roermond (TVR) een programma opgesteld ter voorbereiding op 17 september.
a. Zwemmen
Na inschrijving bestaat de mogelijkheid om het zwemmen te beoefenen tijdens de trainingsuren van TVR: zaterdagmiddag van 16.30 uur tot 17.30 uur. Daarnaast bestaat de mogelijkheid buiten te trainen en wel in de Bosberg te Swalmen. En tot slot wordt er gezwommen op de plek waar de wedstrijd op 17 september gehouden wordt. Belangrijk hierbij is: meld je aan!
b. Fietsen
Na inschrijving wordt er gefietst op de woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur met als thema techniek: start langs het lateraalkanaal te Roermond. Daarnaast kan deelgenomen worden aan de toertochten die TVR op de zondag uitzet. Start is om 9.00 uur. En ook hier geldt: meld je aan!
c. Lopen
Looptrainingen worden in samenwerking met atletiekvereniging Swift verzorgd op de donderdagavond, waarbij ook hier geldt meld je aan!
d. Alle drie de onderdelen
Ter voorbereiding is het noodzakelijk dat het team goed op elkaar is ingespeeld.
Dat kan alleen maar als er ter voorbereiding op de wedstrijd een clinic gegeven wordt op het terrein de Weerd (Area X) te Roermond. Deze clinic zal kort voor de wedstijd georganiseerd worden.

Wat gaat dat kosten?
Voor de kosten hoef je het niet te laten. Het hele voorprogramma met deelname aan de wedstrijd op 17 september gaat je per team 170 euro kosten. Mocht je als bedrijf/organisatie goed voor de dag willen komen, dan kun je niet zonder kleding met opdruk van het logo van je bedrijf of organisatie. (Voor informatie: secretaris@roermondcitytriathlon.nl)

Dit kun je niet laten liggen
Zeg nu zelf: een uitdaging die verder gaat dan de wedstrijd zelf, waarbij met bescheiden middelen een prima uitstraling hebt die nog lang na ebt in je bedrijf/organisatie. De Roermond City Triathlon is er klaar voor. (Zie voor meer info: www.roermondcitytriathlon.nl)