14.09.21 Circulair Awards & Week van de Circulaire Economie 2022

14 September 2021

CIRCULAIR AWARDS
Op zoek naar innovatieve projecten en producten van ondernemingen en overheden die laten zien wat de circulaire economie kan betekenen voor Nederland. De inschrijving voor de editie van 2022 opent eind september.

De Circular Awards worden georganiseerd door Het Versnellingshuis Nederland Circulair! en mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Vanaf september 2021 zoeken we voor de vijfde keer innovatieve projecten, producten en diensten van bedrijven en overheden die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland.

Wie winnen de Circular Awards 2022?

Lees hier meer.

WEEK VAN DE CIRCULAIRE ECONOMIE
Professionals organiseren van maandag 7 t/m zaterdag 12 februari 2022 een eigen evenement over de circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren.

Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan met de circulaire economie.

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van Het Versnellingshuis, een landelijk programma dat het Nederlandse bedrijfsleven helpt circulair te ondernemen. Het is een samenwerkingsverband van het Ministerie van Infrastructuur en WaterstaatMVO NederlandHet Groene Brein, VNO-NCW en MKB-Nederland.

Lees hier meer.