06.05.21 Even voorstellen – Paul van Lienen

6 May 2021

Sinds maart 2021 heeft Stadsrand Noord er een nieuw bestuurslid bij.
Maak kennis met Paul van Lienen!

Mijn naam is Paul van Lienen, 47 jaar, woonachtig in Herkenbosch met mijn vrouw Helga en 2 zonen.
Ik ben werkzaam op het bedrijventerrein Stadsrand Noord voor Appart, hét full service marketing bureau uit Roermond én Eindhoven! Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit het onderwijs, waar ik nog deels werkzaam ben voor Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Ik vervul voor beide partijen de rol van projectleider Keyport Meets | Regio in je Rugzak! Dit nieuwe traject is een digitale leer-, voorstel- en ontmoetingsplek in combinatie met een evenement en ontmoetingsdagen. Samen met ondernemers, onderwijs en overheid gaan leerlingen in dit nieuwe doorlopende loopbaanoriëntatie-traject op zoek naar kansen en mogelijkheden in de regio door te ontmoeten, ontdekken en onderzoeken.

Eerder was ik al werkzaam als projectleider vanuit het onderwijs en hierdoor ben ik contact gekomen met Parkmanagement Midden-Limburg. Met een gedeeltelijk overstap naar het bedrijfsleven ben ik inmiddels anderhalf jaar werkzaam op het bedrijventerrein Stadsrand Noord. Samenwerking is de basis van de projecten waar ik me voor inzet. Kansen in de regio laten zien, kan alleen als we dit met elkaar doen. Deze bijdrage wil ik dan ook leveren aan het BIZ-bestuur. Samen kunnen we laten zien wat Stadsrand Noord te bieden heeft. Uiteraard word ik hierbij ondersteund vanuit Appart, waarbij we de slogan hanteren: We think, We create, We build! Weten van, met en door elkaar wat er te vinden is op het bedrijventerrein, maakt samenwerken mogelijk!

Naast dat ik zitting neem in het BIZ-bestuur, ben ik tevens lid van het LWV, verbonden als projectleider aan Keyport en ben ik voorzitter van Stichting Vieren. Deze laatste richt zich vooral op het organiseren van Stand up Comedy-avonden, waarvan één keer per jaar een groot benefietevenement onderdeel is.